Wait a minute

God morgon världen!
Sitter här framför datorn och käkar vaniljyoggi med müsli, ganska vanlig företeelse!
Usch...egentligen borde jag inte käka vid datorn... men mitt försvar får bli att den faktiskt står på det enda jag kan likna vid ett matbord... än så länge har det ju gått bra (!).

Just det... vill bara meddela att jag nu har sommarlov :) Iaf från skolan! Det känns obeskrivligt skönt. Tror att tentan gick bra, även om jag inte hade stenkoll på precis allt. Men det ska ju vara lite flummigt med juridik har vi kommit fram till! ;)

I torsdags tog jag mig hem till lilla vimmerby och hälsade på min goa familj. Det märks att det är ett helt annat tempo hemma, där de är så många och alla har sina saker som de tycker ska prioriteras av mamma och pappa! :P Jättemysigt att träffa dem hur som helst.

De passade på att fira det blivande gamlot ;) med riktigt god tårta som lillasyster gjort och fina presenter! Vädret var ju helt underbart, om än kanske lite för varmt för att inte kunna ligga på stranden i!

Igår drog jag hemåt igen och efter ett antal byten kom jag hem till en tom och varm lägenhet.. Då passade jag på att ta mig ner en trappa till fröken u på lite te och snack. Hon drar till Sardinien idag, hur underbart är inte det? Jag hoppas hon får det toppen och att det fortsätter vara soligt i Sverige! ;)

Idag ska jag iväg och jobba på Kolmården. Ska bli kul. Var ett tag sen och det känns som det är viktigt att komma in i jobbet nu igen när allt drar igång på riktigt. Dessutom är det bara 4 timmar idag, så jag får hoppas att det finns kvar lite sol tills när jag drar mig hemåt! :)

Nu tror jag att det är dags för mig att käka upp müslin och dra mig in i duschen!

Blandade känslor

Ja.. idag är jag på ett sätt så himla glad och mysig i hela kroppen. :)

Samtidigt sitter jag faktiskt här med tårar i ögonen. Hjärtat gör ont när jag tänker på att idag så försvinner mina två hårbollar. Sessan och Sixten som gett en så mycket av sig själva under sin tid i familjen. Sixten fick sova i min säng när jag var ledsen, fast han inte fick för mamma. Stora vita tassar med vassa små klor som han trampade med när man kliade honom under hakan. Åh vad jag kommer sakna honom :(
Sessan var något speciellt, oftast så tyckte jag nog att hon var knäpp och jobbig, men samtidigt en av de mest tillgivna små kissar jag mött.

Ni som inte växt upp med husdjur, jag vet inte om ni förstår. Men de är en del av ens familj och de kommer skapa ett stort tomrum hos mig.

Sixten och Sessan, jag saknar er redan! Jag hoppas ni haft ett underbart lantliv med åkrar, möss och hö. R.i.P. <3



Ett sorgerligt inlägg... jag vet. Men ibland så är livet så pass ironiskt att mitt i alla glädje så gör sig sorgen påmind.

En glad nyhet är dock att vår minsting bland hårbollarna, Laban, blivit lyckigt bortadopterad. Jag hoppas han kommer att fortsätta förgylla tillvaron där, precis som han gjort hos oss. Den lilla tjockisen.



säturrdäjj

alltså.....finns det nån hejd på förkylningen?? I'm so over it! :/
trött på att vara igentäppt när man vaknar och skrämma igen halva tornet när man hostar lungorna ur sig i duschen... blääää *klagar*

Idag skiner solen mot mig och retas....eftersom jag måste plugga till tentan...vilken jag inte ens vet om jag får göra! Eftersom man är så pass orutinerad på tentor att man liksom glömmer bort att anmäla sig... okej tänker ni... det finns alltid några extra platser... mm.. men nu är det så att över 10 pers i klassen gjort samma misstag... aaah.. suck..

Ska iaf kompromissa med solen och plugga utomhus idag, hoppas det inte blåser för hårda vindar upp på taket! :)

Just ja, jag blev invald i Magentas redaktion, som redaktör! :) Superkul verkligen. Kommer bli mycket jobb, men jag ser fram emot det! En välkommen utmaning inför sista året(?) på universitetet...

Vad ska jag skriva mer...hmmm.. hoppas alla har det bra och gör det bästa av dagen :)

I caught fire in your eyes

tuddiluu!

det där lät piggare än vad jag känner mig idag!
Jag slog upp ögonen runt elva och suckade högt för mig själv eftersom det innbar att jag var tvungen att lämna superskönavarmaochmjuka sängen.

Gårdagen var precis det jag behövde, en helkväll ute på trappisch! Först så firades såklart fröken u med fina presenter och inte så fin sång!
Fler drinkar än vad jag var medveten om senare så befann vi oss på ett ökensvettigt dansgolv, fast med utrymme som ett burhöns, men vad gjorde väl det. Härlig musik både från dj och live :)

Idag har jag hunnit med en kort intervju och att däcka i fröken p's soffa framför dokuphilmen, sjukt kul att se sig själv som skurkerist igen :D Eller ska väl inte säga igen, eftersom jag helt hade glömt bort att kolla in filmen själv!

Ikväll ska jag ner några trappor och socialisera mig. Mer än så blir det nog inte. För imorn är det Trapptömning! :D

Nu ska jag vila mig nån timma innan jag ska hoppa ur mjukisarna och ta hissen nedåt.

Trevlig helg!

Route One

Idag har det varit en helt underbar dag vädermässigt. Försökt ta tillvara på det så mycket som möjligt.
Dagen börjades med 4 timmar immaterialrätt, ganska intressant men energin var inte på topp.
Därefter gick jag och tjejerna ner till strömmen och la oss i solen och åt lunch ihop. Riktigt härligt.
Sedan hämtade jag och fröken u ut våra biljetter till WCR, underbart!
Det hanns även med en god glass och köp av Triaden-biljetter innan vi satte oss på Trappan och fortsatte med vårt grupparbete. Det gick i alla fall framåt och förhoppningsvis blir vi klara imorn. Skulle vara underbart att få helgen "fri" (kommer ändå ägnas till att förbereda praktikpresentationen..)

Jag och grannen under tog oss upp på takterassen ;) och spenderade sista soltiden med att prata om sommar, sol och allt annat trevligt man kan komma på :)

Vi diskuterade även lite grillning imornkväll, får se om några fler är på, grillat är aldrig fel. Speciellt inte hos oss :P

Insåg nyss att workshopen jag ska på imorn börjar 8 inte 10...gäääsp då! Kanske dags att snart tänka på refrängen så kanske..

Ha det underbart alla vänner!
image53

I huvudets alla små vrår

Läste nyss att det förmodligen kommer medelhavsvärme till oss i helgen, eeeh yyäääyy :D

Sitter här, proppmätt och go, och tittar ut genom fönstret. Väntar på fröken u's sms så jag kan traska runt en sväng med henne innan solen försvinner helt.

Sitter och lyssnar på min flitigt spelade WCR-playlist. För er som undrar är står det för West Coast Riot och är en endagarsfestival i frihamnen i götet 26/6 med en helt underbar line-up . Så nu ligger biljetterna bara och väntar på att jag ska hämta ut dem :D

På tal om biljetter så glömde vi visst bort att köpa triaden-biljetter idag med.....någon som är förvånad?.. nä. Kommer i alla fall bli grymt. Alldeles för länge sen jag fick släppa loss i min kravalluniform! Dessutom blir froken u ett år less young så att säga... :P

Får se hur undertecknads fölseda kommer se ut i år... ganska annorlunda kan jag nog tänka mig.. antagligen kvar i norpan, men med alla vänner utspridda på andra håll (?) Hoppas på att någon vill förgylla dagen ihop med mig i alla fall :)

Gårkvällen tyckte jag förgylldes av ett nyfunnet leende :)

vackert



And it takes no time to fall in love
but it takes you years to know what love is
and it takes some fears to make you trust
it takes those tears to make it rust
it takes the dust to have it polished

(Jason Mraz - Life is wonderful)

Happiness for dogs

image52
I think I've been wrong in this family affair
Now It's been too long that we got used
to everything unfair
I'm out there trying to put on the charms
But inside I'm crying
when I remember how you cut your arms

Here comes happiness for dogs like us
And I just hope It's gonna last
The drugs they give you
are something I don't trust
At least when side effects come fast
Just like in the past

Everyone is not stable.
We all got our ups and downs
They gave you a label
and pills to make you drowse
I do not trust them coz I've seen you fall
What's to discuss
when you almost lost the will to live at all

Here comes happiness for dogs like us
And I just hope It's gonna last
The drugs they give you
are something I don't trust
At least when side effects come fast
Just like in the past

When side effects came fast
Happiness it never lasts
Almost twenty years of fighting
for your health not too exiting
And I know there's so much more that I could do
But you just never give up
Although one day you will live up
And regain what belongs to nobody else but you

(Millencolin - Happiness for dogs)

Var bara tvungen att skriva ner låttexten som spelas om och om igen innanför pannbenet på mig. Den här låten handlar om mig
på så många olika sätt. Det går inte att komma ifrån.
Idag har jag jobbat första dagen på Kolmårdens Djurpark, gick över förväntan faktiskt!
Kommer gå lika bra framöver hoppas jag.
Nu ska jag snart käka pannkakor och läsa en massa tråkig text :P